מתכונים מהירים עוגות פרווה קינוחים

עוגת דבש בניחוח קינמון רכה וטעימה שכל אחד יכול להכין

בלה שליו

 

 

 

 

עוגת דבש בניחוח קינמון שכל אחד יכול להכין
מתכון מאת בלה שליו
הרכיבים-

3 ביצים L

כוס ורבע קמח
חצי כוס שמן
2 כפות דבש
חצי כוס סוכר
רבע כוס צימוקים
כוס אגוזים שבורים 
שקית אבקת אפיה
כף נס קפה
כף קקאו
חצי כף קינמון
איך מכינים –
ראשית נבחוש את כל החומרים יחד בקערה למעט האגוזים לבלילה חלקה,
אחר כך נשמן תבנית צרה 28 ונשפוך את הבלילה לתבנית.
מעל הבלילה נפזר אגוזים שבורים מעט,
לבסוף נחמם תנור מראש ל180 מעלות ונאפה כחצי שעה
בהצלחה! טעים טעים

קצת על עוגת דבש וקינמון:

עוגת דבש וקינמון היא עוגה ידועה ואהובה מאוד,
טעמה העשיר והמתוק, בשילוב עם ניחוח הקינמון החמים,
הופכים אותה למתאימה במיוחד לימים קרירים.
העוגה בדרך כלל רכה ולחה, מתאימה להגשה עם כוס תה חם.
הסוד לטעמה הייחודי טמון בשילוב בין הדבש, הקינמון והתבלינים הנוספים שמוסיפים לעומק הטעם.
עוגת דבש וקינמון היא קינוח מושלם לפינוק באמצע השבוע או לחגי תשרי.

טיפים לעוגת דבש וקינמון:

  • בחרו בדבש איכותי וטבעי. הדבש תורם לטעם העשיר והייחודי של העוגה.
  • נשתמש בקינמון טחון טרי לקבלת ארומה וטעם עזים יותר.
  • בנוסף לקינמון, אפשר כמובן להוסיף תבלינים כמו ג'ינג'ר, הל, ציפורן או אגוז מוסקט כדי להעשיר את טעמי העוגה
  • חשוב שהחומרים יהיו בטמפרטורת החדר כדי שיתערבבו היטב.
  • לאחר הצינון, נצפה את העגוה בגנאש שוקולד או פשוט אבקת סוכר למראה משופר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *