נישאר לכן איטריות שבישלתן ואתן מחפשות מה לעשות איתן? – המתכון הזה הוא בול בשבילכן
מתכון באדיבות Ba Su
הרכיבים-
חבילת איטריות (או כמות גדולה שנשארה) מבושלות לפי הוראות יצרן
2 ביצים L
מעט פלפל שחור גרוס
מלח לפי טעם
מעט קינמון
מעט גבינה מגורדת (אפשר אני לא שמתי)
איך מכינים-
בקערה גדולה נערבב את כל המרכיבים עד תערובת אחידה,
אחר כך נחמם מחבת טפלון עם מעט שמן.
בעזרת ידיים רטובות ניקח מהתערובת ביד וניצור צורת לביבה,
נניח במחבת את הלביבה.
כאשר אנחנו רואים שהצד התחתון הופך זהוב וקריספי נהפוך לצד השני,
נטגן מהצד השני גם עד צבע זהוב יפה וקריספיות ונוציא לנייר סופג לספיגת עודפי השמן.
בהצלחה!