חמוציים ביתים שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
מתכון באדיבות Yafit Golan
הרכיבים-
רבע כרוב חתוך גס
250 גרם פרחי כרובית
מלפפון 1 גדול חתוך לפרוסות עגולות
2 גזרים חתוכים לפרוסות עגולות
לרוטב:
3 כוסות מים
כוס חומץ רגיל
5 כפות סוכר
2 כפות שטוחות מלח
שן שום קצוצה
איך מכינים-
תחילה נקצוץ את הירקות ונעביר את כל הירקות לצנצנת זכוכית,
אחר כך נביא להרתחה את כל מרכיבי רוטב ההחמצה,
נשפוך את הרוטב מעל הירקות בצנצנת.
לבסוף נסגור את הצנצת ונניח על השיש למנוחה של כ3 שעות,
לאחר כ3 שעות נעביר למקרר
בהצלחה!