עוגיות לימון מושלגות – איזון מושלם של חמצמצות ומתיקות מתפוצץ בפה
מתכון מאת דבי וזאנה
הרכיבים-
גרידה מלימון שלם
רבע כוס לימון סחוט
כוס סוכר
רבע כוס שמן
ביצה 1 L
2 חלמונים
2 ורבע כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
קורט מלח
2 כפות קורנפלור
חצי כוס אבקת סוכר
איך מכינים-
נטרוף את הלימון ביחד עם הסוכר,
אחר כך נוסיף את השמן, הביצים ושאר החומרים למעט קורנפלור ואבקת סוכר,
נערבב הכל ביחד עד קבלת תערובת אחידה.
בעזרת ידיים מעט רטובות נקרוץ לעיגולים בגודל של ענב בערך,
נכין בצד קערה עם קורנפלור ואבקת סוכר מעורבבים.
נטבול כל כדור בקערת הקורנפלור ואבקת הסוכר,
נסדר את כל הכדורים במרווחים אחד מהשני בתבנית מרודפת בנייר אפייה.
נחמם תנור מראש ל180 מעלות ונאפה כ15 דקות
בהצלחה!
קצת עוגיות לימון מושלגות:
מתכון קלאסי לעוגיות לימון רכות וטעימות,
מתאימות במיוחד לצד כוס הקפה או התה.
הסוד טמון בגרידת הלימון הטרייה והמרכיבים הנכונים.
כל ביס חיבוק חם של זכרונות ילדות.
המתכון פשוט מאוד ולא דורש ידע או מומחיות מיוחדים.
ממליצה להוסיף אגוזים קצוצים לטויסט מעניינים,
הכינו את העוגיות האלו ולא תתאכזבו.