לביבות ערוק מושלמות מהבית של אמא לחג הלביבות
מתכון מאת Karin Shmueli Yazdi
הרכיבים-
5 תפוחי אדמה
4 בצלים
חופן פטרוזיליה קצוצה
4 ביצים L
מלח
קמצוץ פפריקה
פלפל
קמצוץ כורכום
קמצוץ כמון
כף קמח
כף פירורי לחם
איך מכינים –
ראשית נגרד בפומפיה את תפוחי האדמה והבצלים,
נסחט מהנוזלים ונעביר לקערה.
נוסיף לקערה עם תפוחי האדמה והבצלים את הפטרוזיליה הקצוצה,
ביצים, מלח, פלפל, פפריקה, כורכום, כמון, קמח ופירורי לחם,
נערבב את כל המרכיבים ביחד שיתגבשו לכדי תערובת אחידה.
נניח למנוחה של 10 דקות,
לאחר 10 דקות מנוחה ניצור בידיים מעט רטובות/משומנות צורת לביבות
נחמם מחבת עם שכבה עבה של שמן ונטגן משני הצדדים להזהבה יפה.
אני אישית ממליצה לטגן קודם כל לביבה אחת ולטעום אותה ובמידה וצריך לתקן טעמים.
בהצלחה!