מאכלים ביתיים מתכונים מהירים

ספגטי אדום קל ופשוט והכל בסיר אחד

גלית טל

ספגטי אדום קל ופשוט והכל בסיר אחד

מתכון מאת גלית טל

הרכיבים-
שמן
4 שיני שום פרוסות
כף פפריקה מתוקה
חצי כף כמון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כף אבקת מרק עוף
כף סוכר
קופסא קטנה של רסק עגבניות
קופסא עגבניות מרוסקות
4 כוסות מים
חצי חבילת פסטה
איך מכינים –
נתחיל לטגן בשמן את שיני השום הפרוסות, פפריקה מתוקה
כמון, מלח ופלפל כמה דקות,
אחר כך נוסיף אבקת מרק עוף, סוכר, רסק, ועגבניות מרוסקות הכל תוך כדי ערבוב.
אחרי שהוספנו נטגן הכל במשך כמה דקות ונוסיף 4 כוסות מים,
נביא להרתחה נטעם ונתקן טעמים לפי הצורך.
לבסוף נוסיף חצי חבילת פסטה/ספגטי,
נכסה את הסיר ונבשל תוך כדי ערבוב מדי פעם כ10 דקות עד שהפסטה נספגת ברוטב.
בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *