
מתכון לצלי עוף של השמחות ….😋😋😋👌
כוכבה אילוז
הרכיבים-
כ 12 חתיכות שוקיים או חלקי עוף
6 בצלים (פרוסים לאורך )
3 שיני שום חתוכים
כפית מלח,כפית פלפל שחור,כף פפריקה אדומה גרוסה,כפית קינמון,כף סוכר
שמן פפריקה-
בכוס לערבב –
2, 1כפות פפריקה
כרבע כוס שמן
איך מכינים –
לטגן את הבצלים עד שהם זהובים ,
להוסיף את התבלינים ואת חלקי העוף לסדר ובעדינות לערבב עם הבצל …..ועל אש קטנה ,בערך אחרי חצי שעה להוסיף שמן אדום , (בכוס לערבב פפריקה ושמן וכשהפלפל שוקע נותר השמן למעלה לפזר מעל מעט, ( לא לזרוק את השמן הנותר להשתמש לתבשילים אחרים )
אין צורך להוסיף מים כי העוף מפריש נוזלים ,להמשיך לבשל על אש קטנה שעה וחצי בערך ,מדי פעם לקחת מהנוזלים ולפזר על התבשיל .
בתאבון