
עוגת השבת
ביסקוויט קרם וניל ושוקולד❤️
פרווה וטעימה כל כך❤️
הכי פשוטה ומהירת הכנה
חני קונאשוילי
לעוגה:
תבנית מרובעת.
או בינונית חד פעמית
המרכיבים –
2 שרוולים פתיבר כהה
לטבילה:
כוס מים + 3 כפיות נס קפה
כפית תמצית וניל לערבב.
קרם וניל:
קצפת צמחית או רגילה
חצי כוס חלב או סויה וניל
2סוכר וניל
כף סוכר
פודינג וניל
להקציף לקצף יציב
לקרם שוקולד:
קצפת צמחית/ חלבית
חצי כוס חלב או חלב סויה וניל
כף סוכר
פודינג שוקולד
להקציף לקצף יציב
ציפוי שוקולד:
חצי מיכל קצפת צמחית
שוקולד מריר
כף ממרח שוקולד שחר
כפית שמן
לשים במיקרו דקה ולערבב לאיחוד.
איך מכינים –
לטבול ביסקוויט בנוזל הקפה
לסדר בתבנית .
להניח את קרם הוניל וליישר.
לטבול שוב את הביקוויטים ולסדר
מעל קרם שוקולד.
מעל ביסקוויטים
לשים במקרר לחצי שעה.
להכין את הציפוי לדפוך מעל ולקרר.
בהצלחה חני❤️