בשר

בשר עם חומוס – קדרה לשבת

Shirly Ratzon

 

בשר רך רך עם חומוס
בשר עם חומוס תבשיל מבית אמא
הרכיבים-
קילו בשר מספר 5
בצל
שום
גמבה
חצי חבילה חומוס קפוא
פלפל שחור
מלח
פפריקה
כורכום
צ'ילי גרוס
2 כפות רסק עגבניות
כוסברה
איך מכינים –
הבשר לחתוך לקוביות , לטגן לסגירה בסיר עם שמן זית ולהוציא לצלחת.
באותו הסיר (אם נשארו נוזלים מהבשר להוציא) לטגן בצל ושום ולהוסיף בהמשך גם  גמבה אדומה.
להוסיף חצי חבילת חומוס קפוא ולטגן עוד. להוסיף מלח פלפל מרק עוף כורכום כמון פפריקה אדומה וטיפה צילי גרוס
לערבב ולהוסיף את הבשר.
לכסות עם 2-3 כוסות מים רותחים.
להוסיף 2 כפות רסק עגבניות.
ואחרי רתיחה להוריד לאש קטנה- בינונית ל 3 שעות בישול.
מדי פעם לבדוק את הסיר ולהוסיף מים!!!
וגם לבדוק טעמים ולתקן תיבול.
בסוף לפזר כוסברה ולהגיש
בתיאבון ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *