
עוגיות תמרים

הרכיבים-
200 גרם חמאה או מחמאה
4 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
2 כפות סוכר
חצי כוס מים
רבע כוס שמן
איך מכינים –
לשים את כל המרכיבים יחד במיקסר עד לקבלת בצק אחד.
נותנים מנוחה קצרה של הבצק במקרר.
מחלקים את הבצק ל4 חלקים
מקמחים את משטח העבודה ואת הבצק עצמו מרדדים
כל חלק ושמים שכבה דקה של ממרח תמרים מפזרים אגוזים מרוסקים ומגלגלים לרולדה
חותכים את הרולדה לעיגולים
אך לא עד הסוף כלומר שכל העיגולים עדיין יהיו מחוברים אחד לשני.
תנור על 180 מעלות 20 דקות