טבעוני עוגיות פרווה קינוחים

באונטי לפסח קלי קלות שלא הייתם מאמינים

ליטל אשואל

 

באונטי לפסח בקלות שלא תאמינו


חטיף קוקוס מצופה בשוקולד
פרווה!
מוציאים מן המקרר ישר לאורחים עם התה. אין פשוט יותר וחגיגי יותר🙏❤️

באונטי לפסח / ליטל אשואל

 

הרכיבים- 
3/4 כוס שמנת מתוקה /צמחית / קרם קוקוס
חצי כוס אבקת סוכר
200 גרם קוקוס טחון

לציפוי:
300 גרם שוקולד מריר
כף שמן

איך מכינים –



בסיר קטן מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה או צמחית או קרם קוקוס,

מכבים את האש ומוסיפים אבקת סוכר וקוקוס ומערבבים. התערובת תתמצק.
לוקחים כל פעם מעט ומגלגלים לכדור/מוארך.

מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה להקפאה שעתיים.

לציפוי:
300 גרם שוקולד מריר
כף שמן
ממיסים את השוקולד בפולסים במיקרו,

מוסיפים שמן ומערבבים. טובלים כל באונטי לציפוי מלא ומניחים שוב על נייר אפייה,

ממשיכים כך עם כל הבאונטי. מעבירים למקרר עשר דק להתייצבות.
מעבירים את יתרת השוקולד לשק זילוף ומזלפים כל צורה שאוהבים.

מעבירים למקרר לעוד עשר דק.
מוכן! ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *