עוגות

עוגת תפוחים של סבתא

 

צופית בן יוסף
עוגת תפוחים ופאקן מתכון כמו של סבתא
המתכון מאת – צופית בן יוסף
הרכיבים- 
לבצק:
3 כוסות קמח
150 גרם מחמאה (אפשר חמאה ).
2 ביצים
חצי כוס סוכר.
שקית  א. אפיה.
מעט מים במידה והבצק קשה מעט
מילוי:
5 תפוחים חתוכים לקוביות.
רבע כוס סוכר
כפית וחצי קינמון
25 גרם מחמאה או חמאה.
כף קורנפלור מעורבב עם רבע כוס מים.
לציפוי :
שארית מהבצק עם כוס פאקנים קצוצים גס.
איך מכינים – 
ללוש היטב עד בצק חלק.
לעטוף בניילון נצמד ולשים חצי שעה במקרר.
מילוי:5 תפוחים חתוכים לקוביות.
רבע כוס סוכר
כפית וחצי קינמון
25 גרם מחמאה או חמאה.
כף קורנפלור מעורבב עם רבע כוס מים.
לציפוי :
שארית מהבצק עם כוס פאקנים קצוצים גס.
לרדד את הבצק בתבנית מלבנית הגודל של חד פעמי בינונית
להשאיר מעט מהבצק לציפוי
לבשל את התפוחים עם שאר המרכיבים את הקורנפלור להוסיף בסוף עד סמיכות.
לצקת על הבצק
לגרד את שארית הבצק מעל
ולפזר אגוזים
לאפות 170
כחצי שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *