
פסטלים תפוחי אדמה ממולא בבשר…פשוט וטעים
טובלים בפירורי לחם או קמח מצה ואז בביצה.
דליה בן חמו
הרכיבים-
5 תפוחי אדמה גדולים אדומים
חצי קילו בשר טחון
בצל
תבלינים לפי טעם
מלח
פלפל שחור
בהרט
פפריקה
כוסברה קצוצה
מעט סויה
איך מכינים –
מבשלים את התפוחי האדמה .
מקררים ומרסקים לפירה .
מתבלים במלח ופלפל שחור..
מילוי-
חותכים בצל גדול ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן.
מתבלים בסויה
מלח ,פלפל שחור בנדיבות ופפריקה
מתוקה ונמעט אבקת שום.
מוסיפים ככוס מים ומבשלים במחבת עד לצמצום וריכוך.
מוסיפים כוסברה..
נותנים לתערובות להתקרר ויוצרים פסטלים.
טובלים אותם או בפירורי לחם או קמח
אני אוהבת קמח מצה ואז בביצה.
ואז למחבת לטיגון טוב.
בתאבון
חג שמח