עוגת בסבוסה רכה כמו חמאה הכי טעים שיש!!
אסתר סמרנו
הרכיבים –
לסירופ
לבשל –
3 כוסות סוכר
וכוס וחצי מים קצת לימון
לערבב לסירופ מיי זאהר
לעוגה
3 כוסות סולת
חצי כוס חמאה מומסת או שמן
לערבב טוב שיספג כמו קוסקוס
חצי כפית מלח
חצי כפית סודהלשתייה
כפית אבקת אפייה לערבב טוב
כוס וחצי יוגורט
חצי כוס סוכר
איך מכינים –
לערבב יחד סולת וחמאה טוב טוב.
להוסיף את הרכיבים האחרים.
לערבב ביחד.
לשמן תבנית בחמאה וקמח מעל ולשפוך את התערובת
175 מעלות בערך 40 דקות
חותכים לפני שמכניסים לתנור
שיוצא שופכים מהסירופ