עוגה מומלצת לקפה של שבת

בהשראת קרין גורן:
הרכיבים-
4 ביצים
כוס וחצי סוכר(אפשר פחות רבע כוס )
2 שקיות סוכר וניל
כוס חלב או מיץ תפוזים
כוס שמן
חצי כוס מים
1/2 2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
ביצים, וניל וסוכר מקציפים היטב (כעשר דקות)
מנמיכים, כמעט עד הסוף, את מהירות המיקסר ומוסיפים את שאר החומרים .
שופכים הבלילה לשלוש תבניות ארוכות ומשאירים בקערה כ 3/4 כוס מהבלילה
מוסיפים לבלילה שהשארנו בקערה 2 כפות קקאו ומערבבים היטב
שופכים לתבניות וגורפים מעט בעזרת מזלג.
תוקעים קוביות שוקולד בתוך הבלילה שבתבניות.
אופים בחום 170 מעלות עד שהקיסם יוצא יבש.
בתאבון ושבת שלום!