ביום חורף קר מכינים סופלה שוקולד חם
הרכיבים-
250 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה או מחמאה
3 ביצים
3/4 כוס קמח
קוביות שוקולד
איך מכינים ?
להמיס שוקולד מריר וחמאה בבן מארי.
להקציף 3 ביצים שלמות ,
להוסיף את השוקולד המומס ולהוסיף 3/4 קמח.
להקציף הכל ביחד עד שמתקבלת עיסה
להעביר לכוסות.
תנור לחמם מראש על 180 .
לאפות 10 דק בערך עד שרואים שהסופלה עלה.
אפשר להוסיף קובית שוקולד לפני שאופים לבן/נוגט/מריר ולהפוך את המתכון לחלבי.
בהצלחה