מאפים פשטידות צמחוני

מתכון לקוגל ירושלמי

נירית טיארי

המתכון מאת – nirit tayri

 

מתכון לקוגל ירושלמי

הרכיבים

חבילה אחת אטריות דקות 400 גרם

3 ביצים

חצי כוס שמן

כוס סוכר אפשר חום

אפשר עוד חצי כוס למי שאוהב מתוק

פלפל שחור גרוס הרבה כף

מלח כף

קינמון אופציה

איך מכינים

מבשלים אטריות לפי ההוראות ומסננים.

בסיר מחממים שמן וכוס סוכר עד שמתקרמל .

שופכים על האטריות.

אם רוצים מתוק מוסיפים עוד חצי כוס סוכר חום .

מוסיפים תבלינים.

אחר כך את הביצים אחת אחרי השניה ומערבבים.

מעבירים לתבנית עגולה 24 או מרובעת קטנה

אפיה 150 מעלות שעה וחצי .

שעה מכוסה בנייר אפייה.ואחר כך תסירו את הכיסוי .

אפשר לשים על פלטה לשבת

 

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *