מוקפץ ירקות עם חזה עוף
מתכון מאת – שירן כהן
הרכיבים –
קישוא
גזר
בצל
פלפל אדום
חצי קילו חזה עוף פרוס
מלח
פלפל שחור
פלפל חריף אופציונלי
סויה
טריאקי
וצ'ילי מתוק
איך מכינים-
אץ הירקות – קישוא,גזר,בצל,פלפל אדום חותכים לרצועות .
חזה עוף גם לחתוך לרצועות,לתהל קצת מלח פלפל סויה וכפית קורנפלור.
בסיר עמוק ווק עדיף לשים שמן ומתחילים בטיגון הבצל ואחרי שהוא מזהיב מוסיפים רצועות העוף
מזהיבים ואז בסוף מוסיפים את הפלפל גזר וקישואים מתבלים בתבלינים.
נותנים לנוזלים להצטמצם כמה דקות. והרי לנו מוקפץ טעים ביותר בתיאבון