רוצים לדעת להכין שניצל קריספי, קראנצ'י וטעים ברמות שאין אחד שיוותר???
משתפת אותכם בתהליך כדי להגיע לתוצאה מושלמת
אתם תודו לי אחר כך 😍
מאת – מזל בן קסוס
אז השניצל שלי מתחיל בחזה עוף, קמח, ביצים, פירורי לחם
שומשום, פטרוזיליה מיובשת, מלח ומסננת! הפריט הכי חשוב בערך 😉
הרכיבים –
קילו חזה עוף פרוס לשניצלים דקים
4 ביצים
קערת קמח
קערת פירורי לחם דקים/יש גם לפסח או קמח מצה
פטרוזיליה מיובשת
מלח
שומשום בחופן
פלפל שחור
פפריקה
אפשר להוסיף עוד תבלינים
איך מכינים –
נתחיל בפריסת החזה עוף
נכין 3 קערות באחת נשים כוס קמח מנופה
בשניה נשים 4 ביצים עם כף מים ונערבב היטב
בשלישית נשים פירורי לחם, מלח, פטרוזילה מיובשת ושומשום (ניתן להוסיף מעט צילי גרוס/ פפריקה
גרוסה מתוקה )
נניח את החזה עוף בקערה עם הקמח ונצפה היטב,
ננער ונעביר לקערת הביצים ואז נעביר לקערה עם תערובת פירורי לחם ועם כף היד נלחץ היטב ונדקק את השניצל לעובי הרצוי.
נטגן בשמן עמוק וחם ונניח את השניצל במסננת, עומד לרוחב (כמו בתמונה)
כדי שכל השמן ירד ישירות לתחתית וישאר לכם שניצל עסיסי, קריספי , לא ספוג בשמן וכזה שלא תפסיקו לזלול
ולא אין קיצורי דרך!
וכן, גם אני כל פעם בהלם מכמות השמן שמצטברת בתחתית
לכו תכינו ותגידו לי איך יצא
גרסת פסח –
קמח מחליפים בקורנפלור
ויש פירורי לחם כשלפ או קמח מצה דק.