
מגולגלות תמרים וקינמון מבצק פריך
שנמס בפה
הכי טעים שאכלתם
משתפת מתכון ממש מעולה האלופה – נאוה מלכה
הרכיבים-
קילו קמח
רבע כוס סוכר (אפשר בלי)
2 שקיות סוכר וניל
2 שקיות אבקת אפייה
3/4 כוס שמן
400 גר' חמאה /מחמאה/מרגרינה
כוס מיץ תפוזים /מים
קורט מלח
המילוי-
ממרח תמרים
קינמון \אפשר גם אגוזים
איך מכינים-
נשים המיקסר עם וו גיטרה את כל הרכיבים.
נעבד עד שמתקבל בצק חלק.
נשים במקרר לשעה.
נחלק ל- 6-8
ונרדד כל חלק למלבן.
נמרח ממרח תמרים עם קינמון .
נגלגל לרולדה.
נחתוך לפרוסות.
אפייה 170 מעלות חצי שעה.
נראה מעולה האם נית להישתמש בקמח כוסמין במקום קמח רגיל
כן
תודה על השיתוף אלופה
בתמונה של המתכון צולם בנוסף ל’מגולגלת’, עוגיות בצורת חצי ירח-
הרבה יותר אסתתיות ומיוחדות.תוכלי להסביר איך עושים אותם?
תודה
מרדדים את המלבן ובקצה חותכים פסים ואז מכינים כמו סהרון
היי לדעתי שכחת לציין קמח וכמות
קילו