עוגת קדאיף חגיגית ועשירה
במיוחד לחג
הכינה הדר אתי
הרכיבים-
400 גרם אטריות קדאיף
100 גרם חמאה מומסת
100 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
כוס סוכר
1/2 כוס מים
כפית תמצית וניל
2 אריזות- 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה/פרווה
כוס חלב/צמחי לפרווה
אינסטנט פודינג בטעם וניל חבילה
איך מכינים-
מערבבים שערות הקדאיף עם חמאה מומסת .שמים על ניר אפיה בתבנית ומכניסים לאפיה בתנור 170 מעלות 20 דקות.
להפוך בזמן האפייה.
לאחר שמתקרר שוברים את שערות הקדאיף ומערבבים עם האגוזים.
מבשלים את הסירופ-סוכר ומים עם וניל עד שסמיך.
מקררים
מקציפים קרם קצפת חלב ואינסטנט
מסדרים בתבנית חצי מתערובת הקדאיף ומזלפים מהסירופ.
מעבירים את הקרם מעל.
למעלה מסדרים את הקדאיף ושוב סירופ.
מקשטים בפרחי קרם.