עוף חמוץ מתוק בטמפורה
מאת – רויטל בדיחי
הרכיבים-
כ חצי קג חזה עוף 500-700 גר'
חצי כוס קמח
4 כפות קורנפלור
ביצה
חלבון
כפית מלח
חצי כוס מים
לרוטב –
כוס צ'ילי מתוק
2 כפות דבש
2 כפות צ'ילי חריף
פלפל שחור
מעט מים
לקשט עם
שומשום
בצל ירוק
איך מכינים-
לחתוך חזה עוף לקוביות ולהשרות בתערובת של – חצי כוס קמח , 4 כפות קורנפלור, ביצה , חלבון, כפית מלח וחצי כוס מים.
להשאיר חצי שעה ולאחר מכן לטגן בשמן עמוק.
הרוטב: בסיר על אש נמוכה לבשל כחמש דקות-
כוס צי'לי מתוק , 2 כפות דבש, 2 כפות צי'לי חריף , מעט פלפל שחור ומעט מים .
לערבב עם קוביות העוף ולפזר שומשום קלוי.