בשר ללא קטגוריה

הלביבות הנדירות שלי עם – מנגולד ובשר

Adina Batash
לביבות עלי מנגולד ובשר טחון
הרכיבים-
חבילת עלי סלק (לנקות, לחתוך ולבשל על הגז עד לריכוך, לצנן ולסנן היטב)
1 תפו"א (מבושל)
1 בצל קצוץ
רבע קילו בשר טחון
2 ביצים
כף מלאה קמח מצה/פירורי לחם
מלח, פלפל שחור , פפריקה מתוקה.
  חופן פטרוזיליה,
מעט סלרי,
בצל ירוק.
איך מכינים- 
יש לבשל את העלי סלק עד לריכוך
לסנן ולסחוט היטב להוסיף את הבשר התפו"א (למעוך) .
את הירק לקצוץ היטב ולהוסיף.
ואז את הביצים והקמח , לערבב היטב ולתבל.
לטעום טעמים ולשפר.
לכדרר לביבות שטוחות
ולטגן בשמן במחבת שטוחה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *