בשר ללא קטגוריה

כרוב ממולא בטעם של פעם

 

ננה אלקריף

כרוב ממולא עם בשר

הכי טעים שיש

מאת – ננה אלקריף

הרכיבים-

כרוב

מילוי-

600 גר' בשר טחון

בצל

שן שום כתוש

גזר

רסק עגבניות

כף שמן

2 כפות מים

מלח

פלפל שחור

1/2-1/4 כוס אורז שטוף

לרוטב –

בצל

שום

עגבניות

גזר

פפריקה

ירק -פטרוזיליה ,שמיר

כף מרק בצל

איך מכינים-

לחתוך את האמצע הלב של הכרוב עם סכין ולשים בסיר עם מים רותחים וטיפה מלח.

לבשל עד שהעלים רכים, להוציא וישר לפרק לעלים .

מילוי – לערבב בקערה –

בשר טחון, בצל מגורד ,שום ,ירק לפי טעמכם, גזר מגורד ,רסק עגבניות כף ,מלח, פלפל ואורז .

כף שמן ו 2 כפות מים קרים.

למלא כל עלה של כרוב ולגלגל.

לרוטב –

לחמם טיפה שמן בסיר ולשים בצל 1 גדול פרוס ,שום כתוש,

3 עגבניות מקולפות ומגורדות

,גזר 1 מגורד ,כף פפריקה מתוקה, טיפה כמון ,ירק קצוץ לפי טעמכם,

מרק בצל  (אפשר כמובן רק מלח ),

להוסיף מים רותחים,

לטעום על מלח ולהכניס פנימה את הכרוב המגולגל .

לבשל על אש קטנה 40-30 דקות.

 

 

תגובה 1

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *