ללא גלוטן פאי פיצוחים עם קרמל אישי יצא
מקמח תמי ללא גלוטן
פאי פיצוחים / שמחה אלגלי
אפשר תבניות אישיות או תבנית אחת גדולה 24
אפשרי לפרווה !
הרכיבים
לבצק –
3 כוסות קמח ללא גלוטן (קמח תמי או כרגיל- יש כשר לפסח )
2 ביצים
200 גר' חמאה או מחמאה
קורט מלח
כף סוכר -לא חובה
מילוי –
כוס וחצי פיצוחים -אגוזי מלך , פיסטוק,קשיו, שקדים לערבב מה שיש
שמנת מתוקה או צמחית
כוס סוכר חום
סוכר וניל
100 גר חמאה או מחמאה
איך מכינים –
מעבדים הבצק ומרדדים בקלתית של פאי או תבניות אישיות לטארטלטים.
הכנת מילוי-
אופים כמה דקות את האגוזים.
מבשלים שמנת עם סוכר ווניל עם חמאה עד שהכל מסמיך. מורידים מהאש .
להוסיף לתערובת של הפיצוחים.
לערבב טוב.
לשים על הבצק בתבנית.
לאפות 170 מעלות 30 עד 40 דקות עד שהבצק מזהיב.
לשחרר מהתבנית רק שהכל התקרר.