עוף

נתחי פרגית במרינדה מיוחדת במינה

איטל איטלי
נתחי פרגית מוקפצים במרינדה מיוחדת
מתכון של איטל איטלי

 

הרכיבים-

חצי קילו פרגית חתוכה לנתחים קטנים
למרינדה:
2 כפות לימון סחוט
כף טריאקי
כף סילאן
כפית פטרוזליה יבשה
כף רוטב צ'ילי מתוק
תוך כדי הבישול:
כף סילאן
קמצוץ מלח
קמצוץ פלפל שחור גרוס
כף לימון סחוט
שמן
כף קמח/קורנפלור
איך מכינים – 
נערבב את כל החומרים של המרינדה עד לאחידות
נוסיף את הפרגיות לקערה של הרוטב ונערבב היטב
נעביר למקרר לספיגת הטעמים, מומלץ להשאיר לילה שלם
לאחר לילה נוציא מהמקרר
ניקח מחבת רחבה ונוסיף שכבה דקה של שמן
נתחיל להקפיץ את הנתחים עד שהנוזלים מצטמצמים
לאחר שהנוזלים מצטמצמים נוסיף כף קמח/קורנפלור,
כף סילאן, כף לימון סחוט, קמצוץ מלח וקמצוץ פלפל שחור
נמשיך להקפיץ עד השחמה קלה ונוריד מהאש
הפרגית יוצאת מאוד רכה מנה משגעת
בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *