ללא קטגוריה

מתכון למרק עם קניידלך שקיבלו טוויסט מעניין

שרה בן ניסן

 

קניידלך עשירים  בטעמם
קיבלו טוויסט מעניין כשהוספנו להם בצל מטוגן
כדאי לנסות את המתכון הנהדר הזה של שרה בן ניסן
הרכיבים-
למרק:
חלקי עוף קילו
כף גדושה של מרק עוף
1/4 כפית פלפל שחור
2 גזרים
1 גבעול סלרי עם העלים
1 בצל
1 תפוח אדמה
2 קישואים בינוניים
מרכיבים לקניידלך
כוס קמח מצה
כוס מים רותחים
כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
3 ביצים
בצל (מטוגן)
איך מכינים –
הכנת מרק – מרתיחים  סיר ב-7 כוסות מים
ומוסיפה את כל המרכיבים של המרק.
סוגרת את הסיר ונותנת בישול שעה.
בינתיים לוקחת מחבת
שמה עם  4 כפות שמן
מוסיפה בצל בינוני גדול קצוץ
מטגנת להזהבה.
מערבבת את רכיבי הקניידלך בלי הביצים.
מוסיפה את כל הבצל מהמחבת עם השמן
מערבבת בעזרת
מטרפה או מיקסר ידני או חשמלי
בקערה נוספת מקציפה 3 ביצים
ומערבבת אותם לקערה עם הקמח בהדרגה.
נותנת מנוחה 10 או 15 דקות.
כשהירקות והעוף מתרככים
אני מרטיבה ידיים ויוצרת כדורים קטנים
ומוסיפה אותם לסיר המרק
מבשלת עוד כמה דקות וסוגרת.
מהכמות הזו יוצאים 20 יחידות של קניידלך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *