עוגת ביסקוטים ממכרת!
מתכון קליל ומהיר אתן חייבות להכין
מתכון של אתי ספרבר
הרכיבים-
חבילה ביסקוויטים 500 גר'
חבילה וחצי אינסטנט פודינג וניל
3 גביעים שמנת מתוקה
כוס וחצי חלב
נס קפה
לגנאש:
חבילה שוקולד מריר
חצי גביע שמנת מתוקה
איך מכינים –
נכין נס קפה בצלחת/קעררה לטבילת הביסקויטים
נטבול את כל הביסקויטים היטב בנס קפה כ2-3 שניות שלא יהיו רכים מדי
לקרם נקציף את האינסטנט פודינג ביחד עם החלב והשמנת המתוקה לקצף יציב
לגנאש נמיס את השוקולד המריר ביחד עם השמנת המתוקה במיקרו,
נוציא מהמיקרו ונערבב מעט לאחידות
נניח את הביסקויטים כשכבה בצורה מרובעת כמו בתמונה
מעל נמרח שכבת קרם, מעל שכבת הקרם נפזר בנדיבות שכבת גנאש
נחזור על הפעולה בכמה שכבות שוב ושוב עד גמר הקרם
אני פיזרתי לקישוט אצבעות קינדר, אפשר לקשט באיזה דרך שמתחשק לכן
זהירות, ממכרת בטירוף!
בהצלחה!