מתכון ללביבות קישואים אפויות
זה אפוי ללא טיגון !!!
לביבות קישואים דיאטטיות
מאת – גלית גבאי
הרכיבים-
4 קישואים
1 בצל בינוני
2 ביצים
2 כפות קמח גדושות
מלח-פלפל שחור
איך מכינים-
מגרדים את הבצל
ואת כל הקישואים בפומפייה גסה
וסוחטים היטב היטב (חשוב מאוד לסחוט)
מערבבים עם שאר המרכיבים
*מניחים מהתערובת בתבנית משומנת במעט שמן זית
כל פעם כף גדושה ומשטחים מעט ואופים
את לביבות הקישואים בתנור למשך 15 דקות צד אחד
ולאחר מכן הופכים אותן שוב ומחממים בתנור למשך 15 דקות נוספות.
ומגישים, בתיאבון