ללא קטגוריה

תבשיל מנצח לחג – אסאדו בקר עם בצלים מקורמלים

Moria GL
תבשיל אסאדו בקר עם בצלים מקורמלים ❤
אסאדו עם בצלים מקורמלים ותפו"א
מאת – Moria GL
הרכיבים-
קילו בשר בקר אסאדו (קוביות)
2 בצלים בינונים לפרוסות (לא עבות מידי)
2 תפו"א לקוביות
3 שיני שום כתושות
2 כפות דבש
מלח גס ופלפל שחור גרוס
1/2 כף כורכום
1/2 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית תבלין כוסברה טחונה
1/4 כפית קינמון
איך מכינים- 
תחילה אני מטגנת את הבצלים עד לגוון זהוב אך לא שרוף,
לאחר מכן מוסיפה את הדבש ומערבבת לאיחוד מלא.
מניחה את חתיכות הבקר ומטגנת גם אותם משני הצדדים,
כאשר אני רואה שהבשר השחים מעט אני מוסיפה את שיני השום הכתוש
ומערבבת קלות, שימו לב שלא ישרפו מכוון ששום שנשרף הוא גורם לטעם לא טוב במנה.
מוסיפה מים רותחים עד חצי הסיר,
אין צורך שיכסו את כל הבשר.
וגם כן את התפו"א מוסיפה ואת התבלינים,
מערבבת היטב ונותנת בישול של 10 ד'ק על אש די גבוהה.
כיריים חשמליים: רמה 7 .
לאחר 10 דקות לכבות את הכיריים,
לקחת נייר אפייה להניח מתחת לברז מים ולכווץ אותו עד שהוא נספג במים,
למחוץ בעדינות ולהוציא מעט מהמים
להניח מעל הבשר שיכסה את הכל, ומעל לעטוף בנייר כסף.
מפעילה תנור על 180° מעלות
מכניסה את התבשיל לתנור למשך כ4 שעות עד שהבשר רך,
כמובן לבדוק מידי פעם מים ושלא נשרף ושהכל בסדר, לנעוץ במזלג לראות האם רך.
אם צריך עוד זמן אז לתת, לא למהר לתת לו להתבשל בצורה טובה ואיטית.
כעבור 4 שעות להוציא את הבשר מהתנור,
ואפשר לאכול בכיף .
*ממליצה לא לוותר על הקינמון, הוא נותן ארומה לבשר ומעשיר אותו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *