בשר מאכלים לחגים מאפים

מאפה פילו קריספי שיגעון עם בשר ,בצל ופטריות

Natali rehavia

מאפה במילוי בשר פטריות ובצל
מתכון ❤️ נטלי

הכנתי כמו סיגרים

הרכיבים
למלית :

350 גר' בשר טחון
בצל גדול
חבילת פטריות לקצוץ הכי דק שאפשר
2 כפות שמן
טיפה בהרט
טיפה כמון
כפית פפריקה
אני שמה טיפה גריל עוף (לא חייב)

בצק פילו

שמן להברשה

איך מכינים

  • לטגן את הבצל עד לזהוב ,להוסיף פטריות לטגן 7 דק ולהוסיף את הבשר
    לטגן עד להשחמה ולתבל .
    לתת למילוי  לנוח.
    לפתוח עלה פילו ולהבריש . לחתוך ל 2
  • לשים בקצה מילוי למלא ולגלגל לסיגר , אפשר לאיזה צורה שבא לכם.
  • לאפות עד השחמה על  180 מעלות
    מי שרוצה יכולה לשחק עם המילוי והתבלינים 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *