
עוגת שוקולד מושלמתתת
מאת סיגלית עמגר
מתכון עפ"י עוגיונט
הרכיבים-
חצי כוס שמן
כוס ורבע סוכר
2 ביצים
גביע שמנת חמוצה
גביע שמנת מתוקה
כוס ורבע קמח
כפית אבקת אפייה
קורט סודה לשתיה
חצי כוס אבקת קקאו
ציפוי שוקולד –
חצי גביע שמנת מתוקה
125 גר' שוקולד מריר
2 כפות ליקר
איך מכינים –
מערבבים יחד את הכל בקערה אחת קודם רטובים ואחר כך היבשים
מעיבירים לתבנית 22 עגולה
אפייה 160 מעלות כ- 45 דקות .
לאחר שהעוגה מתקררת מכינים את הגנאש ומצפים
מכניסים להתייצבות לקירור.