לביבות מאכלים ביתיים מאכלים לחגים מתכונים מהירים צמחוני

לביבות תפוחי אדמה של סבתא

 

 

לביבות תפוחי אדמה מבית אמא

מאת אריקה שיינפלד

הרכיבים –

6 תפוחי אדמה אדומים

3 ביצים

מלח

פלפל שחור

3 כפות קמח או קמח תפוחי אדמה

איך מכינים –

מגרדים את תפוחי האדמה .

מעבירים למסננת וסוחטים מהנוזלים

אחר כך , מוסיפים את כל שאר החומרים

מתבלים לפי הטעם .מ

מחממיים שמן במחבת לטמפרטורה בינונית, מוסיפים בכף את הלביבות או משטחים בעזרת ידיים.

ומטגנים לצבע יפה בשני הצדדים.

מסדרים על נייר סופג לספיגת עודף השמן.

אוכלים חם, בתוספת שמנת או יוגורט, רסק ת.עץ,או מה שאוהבים

אריקה סיינפלד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *