ללא קטגוריה

הכי הכי טעים – עוגת גבינה של בתי מלון

כרמית דהאן

הכי הכי הכי טעים……

עוגת גבינה של בית מלון/כרמית דהאן

לחמם תנור ל150 מעלות
להניח בתחתית התנור תבנית קטנה עם מים חמים

הרכיבים

קילו גבינה לבנה 5%
גביע שמנת חמוצה
5 ביצים גודל L או 6 גודל M
כוס סוכר (אני הכנתי עם רבע כוס ועדיין זה יוצא מאד טעים)
כפית תמצית וניל איכותית
חבילת אינסטנט פודינג וניל
5 כפות קורנפלור

איך מכינים

בקערת המיקסר שמים את הגבינות עם הסוכר מערבלים מעט מוסיפים את הביצים ושוב ערבול קל מוסיפים את האבקות ותמצית הוניל מערבלים במהירות איטית (לא מקציפים) מעבירים לתבנית שטוחה (אין צורך לשמן לפני)
אופים בחום של 150 מעלות למשך כשעה וחצי עד שהעוגה יציבה ולא רוטטת
מכבים את התנור ומשאירים להצטנן עוד כשעה בתנור
*אפשר להוסיף גרידת לימון או תפוז
בהצלחה❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *