ללא קטגוריה

במיה ברוטב פיקנטי מהמטבח המרוקאי

 

הילה לביא
במיה ברוטב פיקנטי מרוקאי
מאת הילה לביא
אפשר כל ירק
כמו שעועית ,אפונה וכו'
הרכיבים-
כפית פפריקה
שום או בצל (מה שאוהבים קצוץ)
כפית כורכום
חצי שקית במיה /פול/שעועית
אפשר לערבב במיה עם פול
כף לימון כבוש
כפית אבקת מרק עוף
מלח
פלפל לבן
פטרוזיליה  או כוסברה
איך מכינים – 
בסיר רחב מחממים מעט שמן
מוסיפים  פפריקה וכורכום ומערבבים.
מניחים כל ירק שאוהבים (במיה, שעועית, ארטישוק, פול וכו').
מוסיפים כף לימון כבוש ,כפית אבקת מרק, מעט מלח ופלפל לבן..=
מוסיפים פטרוזיליה או כוסברה
קצוצה מערבבים היטב ובעדינות ומטגנים כ 2 דקות.
יוצקים 1.5 כוסות מים רותחים
ומבשלים כרבע שעה 20 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *