עוגת פריך ריבה עם שכבת קוקוס העוגה של פעם
פריך עם ריבה וקוקוס
העוגה של פעם
מאת – Ilana Buchris
הרכיבים-
5 חלמונים
2 שקיות סוכר וניל
1/4 כוס סוכר
200 גרם מחמאה/חמאה
שקית אבקת אפיה
2 וחצי כוסות קמח
ריבת תות או כל ריבה שאוהבים.
5 חלבונים
3/4 כוס סוכר
כוס וחצי קוקוס.
איך מכינים –
מערבבים במיקסר עם וו לישה,
את החלמונים , סוכר ,קמח , אבקת אפיה
מחמאה, וסוכר וניל
מערבבים עד לאיחוד הבצק,
בצק רך ונעים.
מרפדים תבנית 28 או חד פעמי מרובעת בינונית
נייר אפיה משומנת.
משטחים את הבצק.
( מרדדת על נייר האפיה)
אופיה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
כ- 20 דקות או עד הזהבה.
מקררים את הבצק כ-10 דקות.
מורחים שכבת ריבת תות או כל ריבה שאוהבים
או שוקולד.
מקציפים חלבונים , מוסיפים סוכר
את הקוקוס בתנועת עטיפה.
בעדינות מורחים את שכבת הקרם מעל הריבה.
אופים עוד כ- 20 דקות או עד הזהבה.
אוכלים בהנאה