ללא קטגוריה עוף

קציצות עוף מקורמלות

צילום – אילנית כרבי

קציצות עוף רכות ברוטב צהוב עם מלא בצל מטוגן

הרכיבים-

חצי קילו חזה עוף טחון

בצל קצוץ דק

2 שיני שום כתושות

תפוח אדמה קטן מגורד דק דק.(אפשר במקום או גזר/קישוא)

פטרוזיליה חצי אריזה קצוצה דק

כפית ראש אל חנות

חצי כפית כורכום

חצי כפית פפריקה

רבע כוס פירורי לחם /קמח מצה

ביצה

לרוטב-

4 בצלים פרוסים

2 כפות סילאן

2 שיני שום פרוס דק

2 ענפי כרפס פרוסים

כפית כורכום

כפית פפריקה

חצי כפית כמון

פלפל שחור גרוס

מלח

איך מכינים-

נערבב את מצרכי הקציצות לתערובת חלקה..נשים במקרר שעה.

נטגן בסיר את הבצלים עד שיתקרמלו ויזהיבו היטב , נוסיף סילן בזמן הטיגון של הבצלים.

לאחר מכן נוסיף את התבלינים ,נערב טוב ונוסיף מים.

נטגן קציצות בשמן דקה מכל צד לא להשחים.

נסדר בסיר. נוסיף מים אם יש צורך שיגיעו לגובה הקציצות. נכסה .

נבשל 3/4 שעה נכניס לתנור ל- 10 דקות לקירמול יפה.

 

 

תגובות 4

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *