מאפים

בורקס בשר

עוד מתכונים מעולים תוכלו לגלוש בקבוצה שלי תלחצו כאן להצטרף  – אמא מבשלת 

בורקס בשר של אמא

הרכיבים-

בצק פילס או עלים

חצי קילו בשר טחון עם שומן

2 בצלים גדולים

אפשר ירק- פטרוזיליה או כוסברה קצוץ

3 כפות צנוברים

3 כפות חמוציות

בהרט  כפית

פלפל שחור גרוס

מלח

כף מיונז – זה הסוד של אמא

ביצה

איך מכינים- 

נטגן את הבצל להתקרמלות טובה

נוסיף בשר טחון ונפורר ונטגן לתוך הבצל.

נקרר היטב לפני שמכינים את הבורקס.

נערבב לתוך התערובת תבלינים ומיונז.

נפתח את הבצק – אפשר לרדד שיהיה דק. למלבן .

נשים בקצה מילוי של הבשר ונקפל לחצי.

נחתוך משולשים ונמרח ביצה ושומשום.

אפייה חצי שעה 180 מעלות טורבו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *