צמחוני קינוחים

הקומפוט של אמא לחג

צילום – דליה דדון

מנה אחרונה לא מוותרים על הקומפוט של אמא

הרכיבים-

אגס

תפוח

שזיפים

אפרסק

בעקרון הפירות -מה שיש במקרר

לפי פירות העונה (דובדבנים,משמש)

מפירות יבשים כדאי גם להוסיף

צימוקים

שזיפים מיובשים או משמש

תפוח מיובש

סוכר לפי טעם

מים

קצת מיץ לימון

אפשר מקל קינמון

מסמרי ציפורן

איך מכינים –

מחממים בסיר מים כ- 2 ליטר או יותר

פורסים את הפירות

מבשלים במים עד שהכל מתרכך מוסיפים סוכר לפי טעם.

אפשר גם סוכרזית – אמא מכינה חצי סוכר חצי סוכרזית.

מאחסנים בקירור.

מגישים לאורחים אחרי שהארוחה נגמרת – מצויין טעים ומרווה.

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *