בשר

מתכון למרק גולש הונגרי של סבתא

dana serebro
*מרק גולש הונגרי*
מתכון של סבתא חוה
עובר במשפחה מדור לדור ולמזלי הגיע אלי!
מאת – dana serebro
הרכיבים-
3 בצלים גדולים
4 פלפלים אדומים
4 גזרים
עלי סלרי
4 תפוחי אדמה
שורש סלרי
2 קילו בשר צלעות/גולש עם שומן (חתוך לקוביות)
קצת קמח
שמן קנולה
קופסאת שימורים של עגבניות מרוסקות
כפית קימל טחון גס
4 כפות פפריקה הונגרית
עלי דפנה 2-3
מלח
איך מכינים גולש הונגרי ?
מקמחים את הבשר ומטגנים מכל הכיוונים.
מוציאים מהסיר.
חותכים את כל הירקות באותו גודל ומטגנים בשמן של הבשר.
מתחילים בטיגון של הבצל והפלפל אדום (לצרוב אותם).
לאחר מכן מוסיפים את שאר הירקות לטיגון קצר.
מוסיפים את הבשר המטוגן (כדאי לחתוך אותו) לסיר ומערבבים.
מוסיפים את התבלינים ומטגנים כדי לפתוח אותם.
מוסיפים את קופסת העגבניות המרוסקות.
מוסיפים מים רותחים.
מרתיחים.
מבשלים שעתיים (לערבב מדי פעם). בודקים שהבשר מבושל ורך לפני שסוגרים את האש.
להוסיף אם צריך קצת מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

מתכון למרק גולש הונגרי של סבתא

ייתכן שזו תמונה של ‏אוכל‏

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *