![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2022/11/316251948_146014981546727_8496729142702134642_n-1-165x300.jpg)
עוגת ביסקוויטים הכי טעימה שהכנתי
עוגה בשכבות מעלפת
מאת – שרונה זאבי
הרכיבים-
לקרם וניל-
250 מ"ל שמנת מתוקה
200 מ"ל שמנת חמוצה
גביע גבינה לבנה 250 גרם
חצי כוס חלב
5 כפות סוכר
אינסטנט פודינג ווניל
לקרם שוקולד- אותם כמויות רק הבדל שינוי באינסטנט
שמנת מתוקה
שמנת חמוצה
גביע גבינה לבנה
5 כפות סוכר
חצי כוס חלב
אינסטנט פודינג שוקולד
להרטבה –
כוס נס קפה
חבילה פתי בר גדולה
איך מכינים-
כל קרם בנפרד מתחילים עם הוניל –
.להקציף את לקבלת קצפת יציבה.
להקציף פעם שניה עם אותם מרכיבים – רק לשנות לפודינג שוקולד .
להמיס כפית נס קפה מגורען במעט מים , להוסיף כחצי כוס חלב .
לטבול פתי בר לשנייה בחלב , וכך לסדר שכבת פתי בר בתבנית מלבנית
לשים חצי מכמות מלית השוקולד ושוב פתי בר וחצי ממלית הווניל , וכך להמשיך 4 שכבות .
לגרד מעל שוקולד מריר .
עוגה מעלפת אתם תשתגעו
![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2022/11/316251948_146014981546727_8496729142702134642_n-1-165x300.jpg)
למה לא לתת מידות מדויקות?
מה זה "גביע גבינה לבנה"?
250 גרם? אולי חצי קילו? על המדף יש גם גביעים של 750 גרם
אתקן זה גביע קטן