עוגות קינוחים

עוגת תפוחים מושלמת

ליאל בן דוד בדש
עוגת תפוחים מושלמת וקלה להכנה! ומושלמת לשבת!!!
מאת – ליאל בן דוד בדש
הרכיבים-
לתפוחים:
5-6 תפוחים  קלופים חותכים לקוביות ואפשר גם לפרוסות .(אני סידרתי חתיכות פרוסות דק מעל)
שמים בקערה, על התפוחים לשים כפית גדושה קינמון,2 כפות סוכר לבן ,כף סוכר חום ולערבב היטב.
לעוגה:
4 ביצים.
½ כוס סוכר לבן.
½ כוס סוכר חום.
½ כוס מים.
1 כוס שמן.
כפית גדושה קינמון.
1 אבקת אפיה.
1 סוכר וניל.
½ כפית אבקת סודה לשתיה.
2 ורבע כוסות קמח.
כוס מדידה כוס חד פעמי הפשוט לשתיה קרה**
איך מכינים-
את כל המצרכים לעוגה נערבב יחד היטב עד שנגיע למרקם חלק ללא גושים.
נוסיף את התפוחים עם הסוכר והקינמון , נשמן תבנית  24 או 26 קפיצית.
נשפוך את הבלילה לתבנית , אפשר לסדר מעל תפוחים פרוסים דק .
לאפות על 160-170 מעלות בערך 40 דקות או יותר עד שקיסם יוצא יבש ,
לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר ,

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *