המתכון עפ"י – קורל ברדה רחמני
תבנית עם חור אנג'ל אם יש זה עדיף
הרכיבים-
6 ביצים בטמפרטורת החדר
כוס וחצי עד 2 סוכר
2 כוסות קמח
2 אבקת אפייה
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
גרידה תפוז או לימון
שקית סוכר וניל
איך מכינים – עוגת תפוזים גבוהה
נקציף חלבונים עם חצי מהסוכר
נערבב חלמונים עם הסוכר שנשאר עד שיתפח מעט.
נוסיף שמן,מיץ, וניל ואת הקמח עם אבקת אפייה.
נקפל את תערובת החלבון לתערובת החלמונים.
נעביר לסיר פלא משומן. (שוליים גבוהים)
נאפה 160 מעלות 75 דקות.
לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור אם יש רגליים לעוגה הופכים.