ללא קטגוריה מרקים

מתכון מנצח לקניידלך רכים ונימוחים

 

 

STAV HAYA GARASI

מרק צח של עוף וירקות עם קניידלך נימוחים

מסכימים איתי  שזה הדבר הכי טעים שיש?

לקניידלך – כמות די גדולה לכל האורחים!

הרכיבים-

3 כוסות קמח מצה

כפית אבקת אפייה

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

3 כוסות מים רותחים

3/4 כוס שמן

6 ביצים

איך מכינים-

נערבב לקערה-

קמח מצה, א.אפיה, מלח ופלפל שחור,  ולהוסיף  מים רותחים ושמן.
אפשר להעביר למיקסר עם וו הגיטרה, לקרר מעט
להוסיף 6 ביצים , כל פעם אחת ולערבב היטב.
לתת מנוחה קצרה של רבע שעה.
להרתיח סיר עם מים ומלח וכשהמים רותחים לזרוק כדורים של התערובת.כמה דקות בישול והכדורים צפים.
לתת לזה עוד קצת להתבשל ולהוציא בעזרת מסננת.
הם יוצאים אווריריים וטעימים.
למרק עוף-
נרתיח חלקי עוף נקיים.-כנפיים, כרעיים או עוף שלם
מומלץ גרונות הודו טריים.
נחתוך לתוך המרק
גזר
קישוא
קולורבי
בצל
סלרי ראש ועלים
שמיר
פטרוזיליה
דלעת בטטה
לבשל שעה
מלח
ופלפל שחור
Ramina Mus

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *