בשר

מתכון לצלי בקר כתף מספר 5 חגיגי עם פטריות וערמונים במיוחד לחג

Katya Ben Shitrit
מתכון לצלי בקר עם פטריות וערמונים
משתפת במתכון – Katya Ben Shit
הרכיבים-
נתח בשר מס' 5 צלי כתף קילו וחצי לפחות – פרוס לפרוסות
.סלסלת פטריות שמפניון
.בצל גדול
שקית ערמונים בוואקום מוכנים לאכילה
שקית רוטב צלי (או 3 כפות מרק בצל)
קוביות תיבול בטעם צלי
(אם אין לכם – שימו, עלה דפנה , 5 גרגירים של פלפל אנגלי ,
 ו3 כפות סילאן )
 שיני שום 3 שלמות גדולות אפשר יותר .
מלח פלפל שחור
חצי כפית כורכום
ופפריקה תבלינים- זה לפי טעם אישי.
איך מכינים- צלי כתף מספר 5 חגיגי לשולחן החג 
1.מרתיחים ומבשלים על אש קטנה את הצלי בקר יחד עם בצל שלם עלי דפנה ופלפל אנגלי למשך כשעתיים
2.בנתיים בסיר שטוח לטגן בצל ופטריות
3.למהול את אבקת רוטב צלי עם כוס מים רותחים ולשפוך לסיר
4.להוסיף קוביית תיבול בטעם צלי
5.לתבל במלח,פלפל שחור,,חצי כפית כורכום, חצי כפית פפריקה מתוקה
6.להוסיף את הערמונים והשום השלם
לאחר שעתיים בישול של הצלי להעביר את חתיכות הבשר לסיר עם הרוטב להוסיף 2 כוסות מים
ולבשל הכל יחד לעוד כחצי שעה
עד להסמכת הרוטב
להגשה ניתן לפזר פטרוזילה
בתאבון 💗

מתכונים לחג הפסח 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *