ללא קטגוריה

עוגת ביסקוויטים בשילוב של ריבת חלב יצא טעים בטירוף

עוגת גבינה קרה לפסח טעימה בטרוף וקלה להכנה
משתפת מתכון – אתי זוהר
הרכיבים-
2 שמנת מתוקה 500 מ"ל
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר
 גבינה לבנה 250 מיל
עוגיות יין מרובעות.(אחרי פסח – פתי בר)
ריבת חלב
איך מכינים-
מקציפים שמנת אינסטנט סוכר .
אחר כך מוסיפים גבינה.
ההרכבה:
טובלים עוגיות יין מרובעות בחלב ומסדרים בצורה אחידה על גבי תבנית בינונית.
מעל מורחים שליש מהקצפת והגבינה מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים
ומורחים שליש נוסף מהקצפת מעל שוב ביסקויטים
מעל מפוררים מעט ביסקוויטים טחונים
לקשט בפסי ריבת חלב
בהצלחה ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *