ללא קטגוריה עוף

שיפודי פרגיות על האש

צילום – איטל איטלי

 

איך נכין שיפודי פרגיות

ליום העצמאות

ככה אני מכינה

הרכיבים-

קילו פרגיות להכין לשיפודים

כפית פפריקה מתוקה

כף סילאן

כפית תבלין לפרגיות או לשווארמה

3 שיני שום כתוש

רבע כוס שמן זית

כף מיץ לימון

איך מכינים-

מערבבים את השיפודים עם כל המרכיבים.

שמים במקרר לכמה שעות.

משפדים על שיפודי עץ רטובים או על שיפודי מתכת.

מחממים את המנגל ממש טוב

ההמלצה-  קודם לשים קבבים או כנפיים שזה שומני יותר.

או לשמן טוב את המנגל עם בצל ושמן.

לצרוב משני צדדים למידת עשייה טובה ולא לשרוף.

אפשר לשים על פלנצ'ה  עם פרוסות בצל

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *