ללא קטגוריה

הגביניות המטריפות של מאיה כל כך מיוחדות ויפות

מאיה בוטראשווילי

איזה טעימות וכל כך מיוחדות

הגביניות של מאיה בוטראשווילי

לפי מתכון של מלי

הרכיבים-

4 כוסות קמח

חצי שקית שמרים טריים של שמרית/כף יבשים

3/4 כוס סוכר

כף אינסטנט וניל

גרידת לימון

3/4 כוס חלב

2 ביצים

150 גר' חמאה

מילוי-

500 גר' טוב טעם

חצי כוס סוכר

2 חלמונים

כפית גרידה לימון

2 סוכר וניל

2 כפות  אינסטנט

כף קורנפלור

איך מכינים –

 

שמרים קמח, וסוכר נערבב ביחד…נוסיף כף אינסטנט וניל…גרידת לימון מחצי לימון.. 3/4 כוס חלב..2 ביצים ונלוש 3 דקות

ונוסיף 150 גרם  חמאה רכה .נלוש 12 דקות..

הבצק צריך להיות רך מאוד.

לא לדאוג הוא מסתדר נהדר אחרי קירור.

נעטוף אותו ונכניס למקרר לשעתיים .

או יותר אפשר לילה.

נכין את המילוי נערבב הכל יחד ו

נוציא את הבצק

נחלק ל 3 כל חלק נרדד על משטח מקומח

נחתוך מרובעים נשים מילוי באמצע ונסגור למעטפה

עם אצבע רטובה נדביק בצק לבצק שלא יפתח.

ליצירת דוגמא כמו בתמונה נחתוך בקצה 3 קווים ואז נגלגל לכורוכית קטנה. ואז לעגל כמו קוראסון.

נניח בתבנית 40 דקות.

נמרח ביצה ונאפה בתנור מחומם מראש 175 מעלות עד שמזהיב .

אפשר לזלף  מי סוכר על הגביניות או  אבקת סוכר.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *