אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

קובה של השמחות בשיטה המקוצרת

גלית פרנטה ברוכים
קובה של השמחות
בשיטה המקוצרת
של ״אין לי זמן״
מחילה 🙏🏻מכל המשקיעות
מאת – גלית פרנטה ברוכים
קובה מהירה
מתכון בסיסי גם לכל הקובות
הרכיבים-
למילוי:
חצי קילו בשר טחון
פטרוזיליה קצוצה
בצל קצוץ דק
מלח, פלפל שחור, א.מרק עוף,
2 כפיות בהרט.
ציפוי מקוצר –
קערה 1 -עם סולת
קערה 2 -עם 3-4 ביצים טרופות
וקצת תבלינים: מלח, פלפל, א. מרק עוף
איך מכינים-
נערבב את חומרי הקציצות לתערובת חלקה.
ניצור קציצות בצורת כדור לא גדולות ונשים על גבי מגש.
נטבול כל קציצה בקערה עם הביצים הטרופות
ואחר כך בקערת עם הסולת
שוב לחזור על אותה הפעולה
ביצה
סולת
כל כדור פעמיים.
לרוטב:- מכינים לפני
בצל 1 קצוץ
סלק 5-6
כרפס (כמה גבעולים ועלים)
1/2 לימון סחוט
2 כפות רסק עגבניות
מלח
פלפל
א.מרק עוף.
לטגן בצל
להוסיף מיים רותחים עד אמצע הסיר.
לחתוך סלק לקוביות.
לחתוך כרפס.
לשפוך הכל לסיר
פלוס תבלינים לימון ורסק
להביא לרתיחה
ולהניח את הקובות בסיר.
להנמיך אש
לבשל חצי שעה עד 45 דק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.