סלט כרוב ואטריות מקורמלות – הסלט הכי נצפה ברשת
הסלט הזה אחרי שטטעמו תתאהבו
כן זה סלט מאוד פופולרי בין הגולשים ברשת
![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/07/20604537_1804480609567617_5318030181552678076_n-150x150.jpg)
הנודלס במתכון הם של אוסם נודלס ללא צורך בבישול
זו אריזה המכילה בתוכה 4 שקיות.
מקור המתכון הוותיק לסלט הוא של חברת אוסם .
הכינה ושיתפה תמונה – Elinor Amzaleg
הרכיבים-
חצי כרוב גדול – כחצי קילו בערך
100 גר' נודלס אטריות מסולסלות – ללא צורך בבישול של אוסם
(2 אריזות קטנות מהחבילה)
50 גר' שקדים מולבנים פרוסים דק
2 כפות סוכר חום
הרוטב לסלט –
1/4 כוס שמן זית/רגיל
רבע כוס חומץ /מיץ לימון
כף גדושה חרדל גרגירים
2 שיני שום כתושות
2 כפות סוכר חום או סילאן
מלח
פלפל שחור לפי טעם
איך מכינים-
מפוררים את הנודלס .
מחממים מחבת עם סוכר מוסיפים נודלס ואחר כך שקדים.
מקפיצים ומערבבים כמה דקות עד שמתקרמל .
מעבירים לצלחת.
לאחר שמתקרר מפוררים קצת.
פורסים את הכרוב דק.
מערבבים את הרוטב.
שופכים על הסלט ומערבבים עם האטריות המקורמלות והשקדים.
![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/07/20604537_1804480609567617_5318030181552678076_n-150x150.jpg)
תודה על המתכון הטעים הזה כמה זמן לדעתך אפשר להכין מראש או חייב טרי?
עדיף טרי או כמה שעות לפני